روز درختکاری با کاشت 100 اصله درخت در پردیس دانشگاه برگزار شد

به گزارش امور پشتیبانی و رفاهی ؛ در آغاز هفته درختکاری (14/12/1398) و در یک حرکت خداپسندانه تعداد 100 اصله درخت توسط واحد فضای سبز دانشگاه و با حضور جمعی از معاونین و مدیران و همکاران دانشگاه کاشته شد. در حاشیه این مراسم مدیر امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه ضمن تشکر از زحمات پرسنل فضای سبز به بیان گزارشی از اقدامات انجام شده در این حوزه پرداخت.آقای محمود رضا شفیع نیا اظهار داشت از ابتدای شروع طرح کاشت درخت در دانشگاه تا کنون بیش از 600 اصله نهال غرس گردیده است. وی افزود با عنایت به اینکه فعالیت های مرتبط با طرح دانشگاه سبز به این مدیریت واگذار شده است بالغ بر 17 هزار مترمربع فضای سبز در پردیس دانشگاه داریم که تامین گل و گیاه مورد نیاز این فضا از طریق تولید 15000گل و گیاه، 13000 نشا، 500 کیلوگرم خاک برگ در گلخانه دانشگاه با صرفه جویی بیش از 100 میلیون تومان در سال 98 صورت پذیرفته است. آقای شفیع نیا ادامه داد همکاری با بیمارستان رازی، معاونت غذا دارو، مجتمع سلامت،مرکز اورژانس، مرکز آموزش بهورزی و سایر واحد ها در آماده سازی و کاشت گل و گیاه در باغچه ها در دستور کار این حوزه قرار دارد.

1398/12/26