جلسه هماهنگی با مدیر فروشگاههای اتکا برگزار گردید
به گزارش امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه، در راستای رفاه حال همکاران محترم و رفع ابهامات و مشکلات بوجود آماده در خصوص خدمات فروشگاههای اتکا جلسه ای با حضور مسئولین محترم این فروشگاه در استان در دفتر مدیر امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه با همکاران دست اندرکار از حوزه پشتیبانی و مالی در روز چهارشنبه مورخ 18 تیرماه 99 برگزار گردید.
در این جلسه مواردی از قبیل فعالسازی منوی اقساط شناو، رفع مشکلات در خصوص کسر از حقوق واحدهای تابعه و ... مورد بحث و بررسی قرار گرفت. همچنین یاربی مدیر فروشگاههای اتکای استان از تحویل حکمت کارت (با امکانات و قابلیت های بالا ) در آینده نزدیک به جایگزینی کارت فعلی  بمنظور رفع مشکلات اعلامی از سوی همکاران خبر داد.

1399/04/18