بازدید مسوولین کمیته های تخصصی HSE از تاسیسات دانشگاه

به گزارش دبیر کمیته ایمنی بهداشت و محیط زیست دانشگاه، در راستای پیگیری مصوبات جلسات سال 1399 و ارزیابی وضعیت ایمنی و بهداشت بخش های تاسیساتی دانشگاه، مسوولین کمیته های تخصصی HSE روز سه شنبه 25/03/1400 از موتورخانه های سازمان مرکزی و ساختمان آموزش بازدید کردند. در این بازدید مواردی از قبیل کمبود وسایل حفاظت فردی استاندارد (دستکش مناسب تابلو برق، گارد و ...) و نیاز به عایق بندی اطراف تابلوهای برق مشاهده و الزاماتی ارائه شد. همچنین پیشنهادات کاربردی در زمینه ایجاد اتاقک با جانمایی مناسب و ایمن برای پرسنل عملیاتی مستقر در موتور خانه، اندازه گیری میزان آلودگی صوتی و تهیه گوشی های حفاظتی استاندارد به مسوول تاسیسات منتقل گردید.

1400/03/25