صعود گروه کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند به قله تفتان
به گزارش امور ورزش کارکنان دانشگاه: صبح روز سه شنبه 27/02/1401 گروه کوهنوردی کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه برای صعود به قله تفتان عازم استان سیستان و بلوچستان شدند.
بیست و چهار نفر از اعضای فعال گروه کوهنوردی دانشگاه علوم پپزشکی بیرجند در هفته ملی جمعیت با شعار ایران جوان بمان به قله 4050 (متری تفتان) صعود خواهند کرد.
تَفتان نام یک آتشفشان نیمه فعال ایران است.این کوه در منطقه جنوب شرقی ایران، در استان سیستان و بلوچستان، منطقه سرحد و شهرستان تفتان قرار گرفته ‌است و با ارتفاع 3٬941 متر از سطح دریا بلندترین کوه جنوب شرقی ایران محسوب می‌شود. قله آتشفشانی آن ماده کوه نام دارد که در فاصله 380 کیلومتری خط مستقیم شمال دریای مکران واقع شده‌است و فاصله مستقیم آن تا زاهدان 100 کیلومتر است. از سه دهانه آتشفشانی این کوه همواره بخار گوگرد خارج می‌شود. در ورودی حفره‌های آتشفشانی تخته‌های گوگردی خالص به وفور دیده می‌شوند.
دسترسی به قله از طریق جاده اصلی خاش-زاهدان روستای کوشه امکان‌پذیر است.

1401/02/27