گلگشت خانوادگی به مقصد سرایان / مرکز استان

به گزارش امور ورزش کارکنان: گلگشت خانوادگی جهت کارکنان شاغل مرکز استان به مقصد (سرایان کریمو مصعبی دره سبز رود) توسط گروه کوهنوردی و اداره رفاه و پشتیبانی دانشگاه برگزار می گردد.
زمان رفت و برگشت به شرح زیر می باشد:
زمان و ساعت حرکت: جمعه 20 خرداد ماه راس ساعت 6 صبح
زمان و ساعت برگشت: جمعه 20 خرداد ماه ساعت 18
کلیه پرسنل رسمی پیمانی قراردادی طرحی - اعضای هیأت علمی و شرکتی به همراه اعضای خانواده خود می توانند در گلگشت شرکت نمایند.

تامین وسیله نقلیه ایاب و ذهاب بر عهده دانشگاه می باشد.
لازم به ذکر است ظرفیت ثبت نام محدود می باشد لذا متقاضیان جهت ثبت نام به رابط رفاه و ورزش حوزه محل خدمت خود مراجعه نمایند.

هزینه اردو برای هر نفر به مبلغ 1,000,000 ریال و برای کودکان زیر 7 سال به مبلغ 500,000 ریال می باشد، خواهشمند است در صورت قطعی بودن شرکت در گلگشت، نسبت به پرداخت هزینه از طریق درگاه پرداخت اینترنتی به حساب دانشگاه اقدام نمایید. (لینک در اختیار رابطین رفاه و ورزش قرار داده شده است.)

لازم به ذکر است در صورت عدم شرکت و انصراف مبلغ واریز شده عودت نمی گردد.

دانلود فرم کسر از حقوق

1401/03/11